Με θρήνο και οδύνη κηδεύτηκε στην Ελευσίνα ο φοιτητής Βασίλης Κουφολιάς, που έχασε τη ζωή του στο σεισμό της Ιταλίας.
Οι τραγικοί γονείς, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 28χρονο φοιτητή που άφησε την τελευταία του πνοή στα συντρίμμια του σπιτιού του στην πόλη Λ’ Ακουίλα, που επλήγη περισσότερο από τον φονικό σεισμό.
Τα συλλυπητήριά του για τον «άδικο χαμό» του φοιτητή απέστειλε προ ημερών, με τηλεγράφημα προς την οικογένεια που πενθεί, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.
Συλλυπητήρια επιστολή απέστειλε στους γονείς του φοιτητή και ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά «παρακαλώ δεχθείτε τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και την ολόψυχη συμπαράστασή μου για τον άδικο χαμό του γιου σας. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες η σκέψη μου, η σκέψη όλων μας, είναι μαζί σας».