Εκτός διοίκησης ο Βιολίδης

Μετά τους Σάντος, Βρύζα και Κονσεϊσάο, ήταν η σειρά του Ηλία Βιολίδη να αποχωρήσει από το περσινό επιτυχημένο σχήμα, που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κ. Βιολίδης παραιτήθηκε για λόγους ηθικής τάξης και αξιοπρέπειας. Η μοναξιά του Θοδωρή Ζαγοράκη θα αποτυπωθεί στη νέα διοίκηση πρωτοδικείου που θα προκύψει τις επόμενες ημέρες. Δίπλα του θα έχει μόλις τέσσερις συνεργάτες στ

  • Ant1
Εκτός διοίκησης ο Βιολίδης

Μετά τους Σάντος, Βρύζα και Κονσεϊσάο, ήταν η σειρά του Ηλία Βιολίδη να αποχωρήσει από το περσινό επιτυχημένο σχήμα, που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κ. Βιολίδης παραιτήθηκε για λόγους ηθικής τάξης και αξιοπρέπειας.

«Την κριτική μπορούμε να την ανεχτούμε. Τις λύπες που μας δίνουν οι ομάδες, επίσης. Δεν ανεχόμαστε να μας αποκαλούν κλέφτες. Επειδή το ακούω καιρό και αφορά το πρόσωπό μου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όσο υπάρχει Ζαγοράκης, τον ΠΑΟΚ μην τον κλαίτε. Υπάρχουν άνθρωποι, που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις και να πάνε την ομάδα καλύτερα. Για την ενότητα, ας αναρωτηθούν όλοι αυτοί, που μετά από κάθε ματς απαξιώνουν το έργο τριών χρόνων», ανέφερε ο κ. Βιολίδης.

Η μοναξιά του Θοδωρή Ζαγοράκη θα αποτυπωθεί στη νέα διοίκηση πρωτοδικείου που θα προκύψει τις επόμενες ημέρες. Δίπλα του θα έχει μόλις τέσσερις συνεργάτες στο πιο ολιγομελές διοικητικό σχήμα που διοίκησε ποτέ τον ΠΑΟΚ.

Πάντως, η απάντηση του προέδρου του «δικεφάλου» ήταν άμεση. Παραβρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα, πως θα συνεχίσει να ηγείται του συλλόγου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο