Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Ετοιμοπόλεμοι» Τζιμπούρ και Ιμπαγάσα

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τέθηκαν την Πέμπτη ο Ιμπαγάσα και ο Τζεμπούρ. Οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης, την Πέμπτη, και έθεσαν εαυτόν στη διάθεση του προπονητή τους, ο οποίος και θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες αν θα τους συμπεριλάβει στην «ερυθρόλευκη» αποστολή για το ντέρμπι με τον «Δικέφαλο

  • Ant1
«Ετοιμοπόλεμοι» Τζιμπούρ και Ιμπαγάσα

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τέθηκαν την Πέμπτη ο Ιμπαγάσα και ο Τζεμπούρ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης, την Πέμπτη, και έθεσαν εαυτόν στη διάθεση του προπονητή τους, ο οποίος και θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες αν θα τους συμπεριλάβει στην «ερυθρόλευκη» αποστολή για το ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Επιπλέον, ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάνει σκέψεις να συμπεριλάβει και τον Καζίμ στην αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Τούρκος επιθετικός πραγματοποίησε την Τετάρτη πρώτη του προπόνηση με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Στο μεταξύ, η περίπτωση του Χλεμπ δεν προχώρησε για τον Ολυμπιακό και στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ, δηλώθηκαν οι Καζίμ, Κάρολ και Ντιόγκο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο