Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πυροβόλησαν 18χρονο μέσα στο σπίτι του

Άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι στην Επισκοπή Ρεθύμνου - Μέσα στο σπίτι βρισκόταν η οικογένεια - Με τραύματα από πυροβολισμούς στο νοσοκομείο ένας 18χρονος.

  • Real.gr
Πυροβόλησαν 18χρονο μέσα στο σπίτι του
Με τραύματα στο κεφάλι και το συκώτι μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), τη νύχτα, ένας 18χρονος από την Επισκοπή, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς μέσα στο ίδιο του το σπίτι, από διαρρήκτες.

Δύο άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους παραβίασαν, τη νύχτα, την κεντρική είσοδο σπιτιού στην Επισκοπή, πιθανότατα με σκοπό να κλέψουν, όμως δεν υπολόγισαν ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν η οικογένεια των ιδιοκτητών.

Έγιναν αντιληπτοί από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη και τον 18χρονο γιο τους, με αποτέλεσμα οι δράστες με χρήση σωματικής βίας να ακινητοποιήσουν τη γυναίκα, ενώ πυροβόλησαν δύο φορές με αγνώστου τύπου όπλο το 18χρονο, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και στο συκώτι. Ο νεαρός, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ως αυτή την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ληστεία, ωστόσο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν οι δράστες έκλεψαν κάτι.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο