Επίσκεψη Φώφης Γεννηματά στην Εύβοια

Ξεκινώντας από τα Ψαχνά μετέβη σε Μακρυμάλλη, Κοντοδεσπότι, Πλατάνα και Σταυρό.

Επίσκεψη Φώφης Γεννηματά στην Εύβοια

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά μετέβη σήμερα στις περιοχές της Εύβοιας που δοκιμάζονται από την καταστροφική πυρκαγιά.  Ξεκίνησε την περιοδεία της από τα Ψαχνά και ακολούθως επισκέφθηκε τις περιοχές κοντά σε Μακρυμάλλη, Κοντοδεσπότι, Πλατάνα και Σταυρό.

«Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στις περιοχές που δοκιμάζονται από την πυρκαγιά, να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη μεγάλη οικολογική καταστροφή», τόνισε.

«Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα αυτή τη φορά και γι' αυτό οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που έδωσαν αυτή τη μάχη με αυταπάρνηση, προκειμένου να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών», τόνισε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε: «Εμείς θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα, αφού σβήσει η πυρκαγιά, γιατί θέλουμε να συνδράμουμε τους κατοίκους να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις, τα αποτελέσματα όλης αυτής της καταστροφής».

Η Φώφη Γεννηματά συνοδευόταν από την Κατερίνα Μπατζελή μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και επικεφαλής της παράταξης «Πατρίδα μας η Στερεά», καθώς και υποψήφιους βουλευτές και στελέχη του Κινήματος στην περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v