Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατά της απόφαση ΑΔΕΔΥ έναντι της ΓΣΕΕ τάσσεται η ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα

Στηρίζει την υλοποίηση του 37ου συνεδρίου της Συνομοσπονδίας, «προκειμένου αυτή να ξαναβρεί το βηματισμό της, πέραν και έξω από κάθε διάθεση ανάμειξης στο εσωτερικό της ΓΣΕΕ».

Κατά της απόφαση ΑΔΕΔΥ έναντι της ΓΣΕΕ τάσσεται η ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα

Την αντίθεσή τους εκφράζουν οι παρατάξεις τόσο της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα, όσο και της ΔΗΣΥΠ, στη θέση που εξέφρασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ για το συνέδριο της ΓΣΕΕ, η οποία, μεταξύ άλλων, κήρυξε διευκολυντική στάση εργασίας την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και συμμετοχή στη συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο στο Καβούρι, όπου εξαγγέλθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο.

Η ΔΑΚΕ ΑΔΕΔΥ διευκρινίζει ότι, «σε καμία περίπτωση, δεν υιοθετεί το περιεχόμενο και τις μεθοδεύσεις αυτής της ανακοίνωσης», ενώ τονίζει ότι στηρίζει την υλοποίηση του 37ου συνεδρίου της Συνομοσπονδίας, «προκειμένου αυτή να ξαναβρεί το βηματισμό της, πέραν και έξω από κάθε διάθεση ανάμειξης στο εσωτερικό της ΓΣΕΕ».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το συνδικαλιστικό κίνημα είναι ένας θεμελιώδης δημοκρατικός θεσμός, «η δημοκρατική λειτουργία του οποίου είναι υπόθεση όλων μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v