Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαρηγιάννης: Nα πάμε άμεσα σε αυστηρό και σοβαρό lockdown

Αν συζητάμε για άνοιγμα στις 16 Μαρτίου λιανικού εμπορίου, σχολείων, προφανώς τα πράγματα είναι δύσκολα κυρίως λόγω των μεταλλαγμένων στελεχών, εξηγεί ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ.

Σαρηγιάννης: Nα πάμε άμεσα σε αυστηρό και σοβαρό lockdown

Δεν μπορούμε να αφήσουμε να συνεχιστεί αυτό το πράγμα, νομίζω ότι πρέπει να πάμε σε αυστηρό lockdown αύριο, όχι μετά από δεκαπέντε μέρες και για παραπάνω από δυο εβδομάδες, τόνισε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

“Θεωρώ ότι πρέπει να παραμείνουμε συνεπείς σε αυτό που η χώρα έβαλε σαν στόχο από την αρχή, δηλαδή να διαχειριστεί πρώτα από όλα με επιτυχία τον υγειονομικό κίνδυνο και άρα ναι, αν θέλετε, να πάμε σε ένα αυστηρότερο αλλά σοβαρό πια lockdown” ανέφερε ο κ. Σαρηγιάννης μιλώντας στην ΕΡΤ.

“Αν συζητάμε για άνοιγμα στις 16 Μαρτίου λιανικού εμπορίου, σχολείων, για μια επαναφορά σε έναν βαθμό κανονικότητας, προφανώς τα πράγματα είναι δύσκολα κυρίως λόγω των μεταλλαγμένων στελεχών” τόνισε.

Πρόσθεσε ότι “προφανώς κάποια στιγμή θα υπάρξει η θετική επίπτωση των εμβολίων, αλλά αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολη”.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v