Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΑ: Ο Δήμος Αμαρουσίου αναβαθμίζει τη Συγκοινωνία του

Τα τρία νέα λεωφορεία της δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

ΟΤΑ: Ο Δήμος Αμαρουσίου αναβαθμίζει τη Συγκοινωνία του

Στην αναβάθμιση της δημοτικής Συγκοινωνίας προχώρησε ο Δήμος Αμαρουσίου. Στον στόλο του προστέθηκαν τρία νέα λεωφορεία, τα οποία πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για ασφαλείς μετακινήσεις και ταυτόχρονα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Λόγω των διαστάσεων (8μ., 25 καθήμενοι, 31 όρθιοι), η ευελιξία τους μέσα στους δρόμους της πόλης, αλλά και οι ευκολίες που παρέχουν στους επιβάτες, με τον διζωνικό κλιματισμό, τις θύρες φόρτισης usb, τη ράμπα για ΑμεΑ κ.α., θα αναβαθμίσουν σημαντικά την ποιότητα των μετακινήσεων. Στον σχεδιασμό της δημοτικής Αρχής προβλέπεται η απόκτηση ακόμη τεσσάρων οχημάτων.

Τα τρία νέα λεωφορεία της δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του Τύπου είχαν την ευκαιρία να επιβιβαστούν στα νέα λεωφορεία και να εκτελέσουν δοκιμαστικό δρομολόγιο εντός του αστικού ιστού, ενώ ενημερώθηκαν από τους οδηγούς και τους τεχνικούς του Δήμου για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των οχημάτων και τα συστήματα ασφάλειας κατά την οδήγηση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



«Σήμερα παρουσιάσαμε τρία νέα ευέλικτα λεωφορεία, ως μία σημαντική ενέργεια για την αναβάθμιση του στόλου μας. Στοχεύουμε στην προμήθεια τεσσάρων ακόμη το προσεχές διάστημα, έτσι ώστε κάτοικοι και εργαζόμενοι του Αμαρουσίου, όλων των γειτονιών, να εξυπηρετούνται αποτελεσματικά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο. Το Μαρούσι περνά σε μία νέα εποχή, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αμπατζόγλου.

Οι γραμμές της δημοτικής Συγκοινωνίας καλύπτουν σχεδόν όλες της περιοχές της πόλης, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως αυτό το διάστημα έχουν προστεθεί και δύο έκτακτα δρομολόγια, για τη δωρεάν εξυπηρέτηση των πολιτών κατά τη μετακίνησή τους προς τα δύο εμβολιαστικά Κέντρα. Έχουν ως αφετηρία την κεντρική πλατεία όπου βρίσκεται ο σταθμός ΗΣΑΠ (του Ηλεκτρικού) και προορισμό, το ένα προς το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου (πρώην ΙΚΑ) και το άλλο προς το μεγάλο εμβολιαστικό Κέντρο στην Helexpo. Τα λεωφορεία για τα εμβολιαστικά Κέντρα ενεργούν από τις 7:40 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και ακολουθούν κυκλική διαδρομή, ώστε και να επιστρέφουν τον κόσμο στον σταθμό. Η λειτουργία τους θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια των εμβολιασμών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v