Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Από Μεγάλη Τρίτη εμβολιασμοί με AstraZeneca για τους 30-39 ετών

Αρχίζουν εμβολιασμοί και από ιδιωτικά θεραπευτήρια, διευρύνεται το ωράριο για τις δημόσιες δομές που θα λειτουργούν Κυριακές. Mπορούμε 4 εκατομμύρια εμβολιασμούς ως τον Ιούνιο.

Από Μεγάλη Τρίτη εμβολιασμοί με AstraZeneca για τους 30-39 ετών

Ο εμβολιασμός είναι η λύση στην κρίση, τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους. Οι μεγάλης ηλικίας συνάνθρωποί μας που βρίσκονται στις εντατικές είναι κατά κύριο λόγο μη εμβολιασμένοι, τόνισε και έκανε έκκληση να κάνουν το βήμα οι πολίτες.

Εκτίμησε ότι τον Ιούνιο μπορούμε να φτάσουμε τα τέσσερα εκατομμύρια εμβολιασμούς και τόνισε ότι δεν πρέπει να χαθεί κανείς.

Ανακοίνωσε ότι λόγω αποθεμάτων σε εμβόλια AstraZeneca από την Μεγάλη Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα για τις ηλικίες 30-39 ετών που θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού για την αμέσως επόμενη ημέρα. 

Παράλληλα έκανε γνωστό ότι με διάταξη που πηγαίνει στη Βουλή θα γίνονται εμβολιασμοί σε ιδιωτικά θεραπευτήρια και κλινικές. Σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς από δημόσιους φορείς διευρύνεται το ωράριο ενώ θα λειτουργούν και Κυριακές. Για το σκοπό αυτό θα πληρωθούν υπερωρίες.

Οπως διευκρίνισε ο Μ. Θεμιστοκλέους το ωράριο των δημόσιων δομών θα διευρυνθεί μέχρι τις 22.00.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v