Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο ΙΣΑ καλεί τους ιατρούς-μέλη του να συμβάλουν στον εμβολιασμό

Παρά το γεγονός ότι η αμοιβή που έχει ορισθεί είναι χαμηλή, καλούμε τους γιατρούς να στηρίξουν για άλλη μια φορά, το σύστημα υγείας και τον ασθενή, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Ο ΙΣΑ καλεί τους ιατρούς-μέλη του να συμβάλουν στον εμβολιασμό

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τους ιδιώτες γιατρούς - μέλη του να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό των πολιτών, «συμβάλλοντας στον εθνικό σκοπό της αναχαίτησης της πανδημίας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του.

«Ο ιατρικός κόσμος παρέμεινε στις επάλξεις όλο αυτό το χρονικό διάστημα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του ακόμα και εθελοντικά, συστρατευμένος στη μάχη ενάντια στη μεγάλη υγειονομική απειλή.Παρά το γεγονός ότι η αμοιβή που έχει ορισθεί από την πολιτεία είναι χαμηλή και δεν ανταποκρίνεται στην ιατρική πράξη, ωστόσο στην έκτακτη αυτή ανάγκη καλούμε τους γιατρούς να στηρίξουν για άλλη μια φορά, το σύστημα υγείας και τον ασθενή», σημειώνει.

«Πάγια θέση του ΙΣΑ είναι η αύξηση των ιατρικών αμοιβών οι οποίες παραμένουν καθηλωμένες και δεν ανταποκρίνονται στις υπηρεσίες που προσφέρει ο ιατρικός κόσμος», καταλήγει ο ΙΣΑ στην ανακοίνωσή του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v