Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τζακ ποτ 7,2 εκατ. ευρώ παίζει απόψε μπάλα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το ΤΖΟΚΕΡ σκοράρει απόψε με 7,2 εκατ. ευρώ – Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη για το τυχερό δελτίο των 103.611 ευρώ

Τζακ ποτ 7,2 εκατ. ευρώ παίζει απόψε μπάλα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Διπλό ενδιαφέρον έχει η αποψινή βραδιά, καθώς στις 22:00 αρχίζουν ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για τα 7,2 εκατομμύρια ευρώ. Το βαρύτιμο ποδοσφαιρικό τρόπαιο διεκδικούν η Ιταλία και η Αγγλία, ενώ το μεγάλο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ όλοι όσοι καταθέσουν τα δελτία τους έως τις 21:30.

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ΤΖΟΚΕΡ το τελευταίο διάστημα, λόγω των συνεχόμενων τζακ ποτ που έχουν ανεβάσει τα διανεμόμενα κέρδη στα 7,2 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για ποσό-ρεκόρ εδώ και πολλούς μήνες. Η τελευταία φορά που το έπαθλο της πρώτης κατηγορίας είχε ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια ήταν πέρυσι τον Αύγουστο», δηλώνει ο Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος, ιδιοκτήτης του καταστήματος ΟΠΑΠ με αριθμό 229866, στη Θεσσαλονίκη.

Τι έπαιξε ο τυχερός 5άρης

Στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Κωνσταντίνου Ανδριανόπουλου, που βρίσκεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων, παίχθηκε το τυχερό 5άρι που κέρδισε 103.611 ευρώ στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης. «Ήταν ένα δελτίο που περιείχε 5 στήλες και κόστισε μόλις 2,5 ευρώ. Ο παίκτης είχε έμπνευση στους πέντε αριθμούς, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ», εξηγεί ο κ. Ανδριανόπουλος. Και προσθέτει: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό το 5άρι είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για το κατάστημά μας στα τρία χρόνια που το έχω αναλάβει. Η επιχείρηση ξεκίνησε από τον παππού μου, ύστερα πέρασε στους γονείς μου και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στα χέρια μου».

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Η κατάθεση δελτίων για τα 7,2 εκατομμύρια του ΤΖΟΚΕΡ είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 21:30. Εκτός από τα καταστήματα ΟΠΑΠ, οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους και διαδικτυακά στο tzoker.gr ή μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr ή στο ΤΖΟΚΕΡ app.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v