Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δημιουργήστε το e-shop σας εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόστος

Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα e-Simplify, μέσω της οποίας ακόμα και η μικρότερη επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε ηλεκτρονικές πωλήσεις. Τα πλεονεκτήματα και οι επιλογές για τους επιχειρηματίες.

Δημιουργήστε το e-shop σας εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόστος

Σε εργαλείο… επιβίωσης έχει μετατραπεί το e-shop για τις επιχειρήσεις τους δύσκολους μήνες που ακολούθησαν μετά την έλευση της πανδημίας. Και αυτό γιατί ο κορωνοϊός έχει μετατραπεί σε «επιταχυντή» εξελίξεων που ήδη είχαν δρομολογηθεί.

Για τους επιχειρηματίες, όμως, υπάρχουν πλέον δυνατότητες να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα που δίνει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς κόστος και χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις.

Μια τέτοια επιλογή δίνει η Εθνική Tράπεζα μέσα από την πλατφόρμα e-Simplify. Με αυτή μπορεί κάθε επιχείρηση να μπει στον κόσμο των ηλεκτρονικών αγορών και να ενισχύσει τον τζίρο της, προσφέροντας στους πελάτες τη βέλτιστη αγοραστική εμπειρία.

Πρόκειται για ένα νέο εύχρηστο εργαλείο, με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop, να προσθέσετε τα προϊόντα σας και να τα διαχειρίζεστε. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, με διευρυμένες λειτουργικότητες, που παρέχουν ασφάλεια, ευκολία και ευελιξία στις εμπορικές σας συναλλαγές.

Δώστε στην επιχείρησή σας νέες δυνατότητες

Η πλατφόρμα e-Simplify της Εθνικής Tράπεζας προσφέρει σύγχρονους και ευέλικτους τρόπους διαχείρισης των πωλήσεων, όπως να:

  • ελέγχετε και να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας ακόμα και από το κινητό σας τηλέφωνο,
  • έχετε πλήρη έλεγχο των αποθεμάτων των προϊόντων σας,
  • προσδιορίζετε τους τρόπους αποστολής των παραγγελιών σας,
  • ορίζετε τον τρόπο παραλαβής των προϊόντων σας (Click and Collect),
  • διαχειρίζεστε και τροποποιείτε τις πολιτικές του e-shop σας σχετικά με το απόρρητο, τις επιστροφές, κ.λπ.
  • προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter).

Το εργαλείο δημιουργίας e-shop αποτελεί μέρος των ολοκληρωμένων λύσεων e-commerce της Εθνικής Tράπεζας για την πραγματοποίηση πωλήσεων με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών και απαντά στην ανάγκη των επιχειρήσεων να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη δυναμική του ηλεκτρονικού εμπορίου σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες για το σύνολο των προσφερόμενων λύσεων μπορείτε να δείτε εδώ.

Για πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις e-commerce μπορείτε επιπλέον:

  • να καλέσετε στο 210 95 03 600
  • να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]
  • να επικοινωνήστε με το κατάστημα της Εθνικής Tράπεζας που συνεργάζεστε.

Δείτε video με αναλυτικές οδηγίες για τη δημιουργία του e-shop σας εδώ.

Παρουσίαση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v