Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Ηλεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή ακούστηκαν εκρήξεις. Η πυρκαγιά καίει σε δασική έκταση, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής. Πάνω από 30 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη την Ελλάδα.

Φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Ηλεία

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθως καθώς πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της Κορυφής, κοντά στο σημείο που είχε ξεσπάσει στα τέλη Ιουλίου άλλη πυρκαγιά.

Οπως μεταδίδει το ilialive.gr, σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή ακούστηκαν εκρήξεις. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση, αναγεννημένο δάσος, σε χαράδρα αρκετά δύσβατη, όπου υπάρχουν και σκουπίδια. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ενισχύονται και επιχειρούν στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε η προληπτική εκκένωση του χωριού Κορυφή.

Πυροσβεστική: 34 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη την Ελλάδα

Τριάντα τέσσερις δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν, σύμφωνα με την Πυροσβεστική το τελευταίο 24ωρο, σε όλη την Ελλάδα.

Για την κατάσβεσή τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επιχείρησαν συνολικά 841 πυροσβέστες με 28 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 299 οχήματα, με συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v