Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικρό επιβατικό αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Σιβηρία

Σύμφωνα με ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, 11 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια του L-410 ενώ άλλοι πέντε τραυματίστηκαν, όμως κατάφεραν να βγουν έξω.

Μικρό επιβατικό αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Σιβηρία

Ένα μικρό, ρωσικό επιβατικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν 16 άνθρωποι έκανε βαριά προσγείωση σε ένα δάσος της ταϊγκά, στη νοτιοανατολική Σιβηρία, στην περιοχή του Ιρκούτσκ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλοί από τους επιβάτες, ενώ ορισμένοι έχουν παγιδευτεί μέσα σε αυτό και η κατάστασή τους είναι άγνωστη, μετέδωσαν τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Σύμφωνα με το Interfax, 11 άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια του L-410 ενώ άλλοι πέντε τραυματίστηκαν, όμως κατάφεραν να βγουν έξω. Το πρακτορείο Sputnik μετέδωσε ότι όλοι οι επιβάτες είναι ζωντανοί και μόνο ένας φαίνεται ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκε κάποια μηχανική βλάβη, την οποία διαπίστωσαν τα δυο μέλη του πληρώματος και προχώρησαν στην αναγκαστική προσγείωση. Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης ανέφεραν επίσης ότι το αεροπλάνο έπιασε φωτιά.

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v