Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο Βασίλης Λεβέντης

Ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν από 10 ημέρες και είχε λάβει οδηγίες για νοσηλεία κατ΄οίκον. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Το ιατρικό ανακοινωθέν.

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο Βασίλης Λεβέντης

Δύσκολες στιγμές για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων και πρώην βουλευτή, Βασίλη Λεβέντη, που βρίσκεται διασωληνωμένος από το απόγευμα του Σαββάτου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Οπως αναφέρει το real.gr, ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν από 10 ημέρες και είχε λάβει οδηγίες για νοσηλεία κατ΄οίκον. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, και χθες πήγε στον Ευαγγελισμό. Δύο ώρες μετά την εισαγωγή του η κατάστασή του χειροτέρευσε και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωσή του σε ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία και το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο. Υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του εξαιτίας και της ηλικίας του, και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σταθεροποιηθεί μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι ανεμβολίαστος, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται για ποιο λόγο. Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του τον Ιούλιο ότι δεν είναι κατά του εμβολίου αλλά κατά της υποχρεωτικότητας.

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, μίλησε στο MEGA Σαββατοκύριακο για την μάχη ζωής που δίνει ο βετεράνος πολιτικός του κέντρου.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.

Ο γιατρός απέφυγε να απαντήσει εάν ο κ. Λεβέντης ήταν εμβολιασμένος. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Λεβέντης ήταν ανεμβολίαστος, ενώ έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας τού προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, που νοσηλεύεται από χθες με κορονοϊό στο νοσοκομείο "ΓΝΑ Ευαγγελισμός", σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε.

Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v