Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Ανάμεσα στους διαδηλωτές και στις διαδηλώτριες βρίσκεται και η Μάγδα Φύσσα η οποία δήλωσε: "Όλοι θυμόμαστε την περσινή μέρα. Το μεγαλείο της. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι τελειώσαμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο αγώνας συνεχίζεται".

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τον έναν χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.

Με κεντρικό σύνθημα «Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας» αντιφασιστικές συλλογικότητες, οργανώσεις της Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα έξω από το Εφετείο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πρόκειται να κατευθυνθούν με πορεία μέχρι τη Βουλή.

Ανάμεσα στους διαδηλωτές και στις διαδηλώτριες βρίσκεται και η Μάγδα Φύσσα η οποία δήλωσε:

«Είναι μια ιστορική μέρα σήμερα. Όλοι θυμόμαστε την περσινή μέρα. Το μεγαλείο εκείνης της ημέρας, που θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι τελειώσαμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο αγώνας συνεχίζεται. Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα εφετείο και από το βλέπουμε ξαναβγήκαν πάλι στους δρόμους και έχουμε ξανά πάλι περίπου τα ίδια πράγματα. Ελπίζω ότι οι αρμόδιοι θα το λάβουν σοβαρά υπόψη τους. Ένα χρόνο μετά το μήνυμα είναι ίδιο όπως και τότε. Ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν σταμάτησε τίποτα και δεν τελείωσε τίποτα».

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Παράλληλα εργατικά Σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και φορείς της Αθήνας συγκεντρώθηκαν στις 7.30 μ.μ. στην Ομόνοια και μετά θα πορευτούν προς το Σύνταγμα στο πλαίσιο της συμπλήρωσης ενός έτους από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ενώ έχει προγραμματιστεί και μεγάλη αντιφασιστική συναυλία στο Σύνταγμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v