Σφοδρή επίθεση Πολάκη σε Σωτήρη Τσιόδρα: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι»

«Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει να 'μαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο ή τρία χωριά», καταγγέλλει ο βουλευτής.

Σφοδρή επίθεση Πολάκη σε Σωτήρη Τσιόδρα: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι»

Για μαθηματικές αλχημείες κατηγορεί τον Σωτήρη Τσιόδρα ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook. Υποστηρίζει ότι επιχειρεί να πείσει ότι πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 θανάτους και επανέρχεται στην ανάγκη να υπάρχουν περισσότερες ΜΕΘ και μονοκλωνικά αντισώματα με τα οποία θα είχαν σωθεί χιλιάδες ζωές.

Αναλυτικά:

Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη, καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ, για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωνοϊό!!

Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να 'μαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιάδες!!!! (φωτο1-2)

ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!!

Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!!

Αυτό το ξέρεις καλά ! Όπως ξέρεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τρίτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης !! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν (φωτο 3-4)

Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει να 'μαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο ή τρία χωριά!!!!

Αλλά δεν φταις εσύ… άλλοι φταίνε…!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v