Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διέρρηξαν το σπίτι υψηλόβαθμου στελέχους του ΥΠΟΙΚ

Η διάρρηξη σημειώθηκε στη Ν. Ερυθραία την Καθαρά Δευτέρα. Λόγω της κρισιμότητας της υπόθεσης, την ανέλαβε το τμήμα διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής και όχι το τοπικό τμήμα Ασφαλείας.

Διέρρηξαν το σπίτι υψηλόβαθμου στελέχους του ΥΠΟΙΚ

Με πλούσια λεία έφυγαν διαρρήκτες από το σπίτι υψηλόβαθμου στελέχους του Υπουργείου Οικονομικών, στη Νέα Ερυθραία.

Η  διάρρηξη σημειώθηκε την ημέρα της Καθαρής Δευτέρας. Οι κακοποιοί παραβίασαν το παράθυρο του ισογείου και από την εσωτερική σκάλα ανέβηκαν και στους υπόλοιπους ορόφους, μεταδιδει η ΕΡΤ. Αφαίρεσαν χρυσαφικά, ενώ στη συνέχεια εντόπισαν και ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο “ξήλωσαν” από τη βάση του και το μετέφεραν στο αυτοκίνητό τους.

Στο χρηματοκιβώτιο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρχαν έγγραφα και χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, το απόγευμα της 7ης Μαρτίου, επέστρεψε στο σπίτι του, διαπίστωσε την κλοπή και ενημέρωσε την αστυνομία.

Λόγω της κρισιμότητας της υπόθεσης, την ανέλαβε το τμήμα διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής και όχι το τοπικό τμήμα Ασφαλείας.

Η κατοικία ερευνήθηκε από τη σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Κλιμάκια αστυνομικών του τμήματος διαρρηκτών, αναζήτησαν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που πιθανότατα έχουν καταγράψει τους κακοποιούς πριν και μετά την κλοπή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v