Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου

H δίωξη αφορά μόνο στην υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας μετά την παράδοση των τοξικολογικών της εξετάσεων, όπου στο αίμα του παιδιού βρέθηκε η ουσία κεταμίνη.

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου

Δίωξη για ανθρωποκτονία κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία και συνελήφθη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. 

H δίωξη αφορά μόνο στην υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας μετά την παράδοση των τοξικολογικών της εξετάσεων, όπου στο αίμα του παιδιού βρέθηκε η ουσία κεταμίνη, η οποία δεν συμπεριλαμβανόταν στη φαρμακευτική της αγωγή.

Ο εισαγγελέας ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον ανακριτή με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».  

Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πηγές, από τη δικογραφία φαίνεται να προκύπτει η άμεση σύνδεση της μητέρα με τον θάνατο του μικρού κοριτσιού που όπως φαίνεται έλαβε θανατηφόρες δόσεις συγκεκριμένης φαρμακευτικής ουσίας, η οποία δεν περιλαμβανόταν στην φαρμακευτική αγωγή που χορηγούσαν οι γιατροί στο παιδί.

Σημειώνεται ότι κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής μετέβη σήμερα το πρωί στην Πάτρα προκειμένου να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Αθηνών η μητέρα των τριών παιδιών.

Η ίδια μάλιστα πρώτα θα μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ για κατάθεση και κατόπιν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v