Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι προσφέρει στις εταιρείες η νέα λύση Cloud ERP της SoftOne

Γιατί το Cloud βρίσκεται στην καρδιά του ψηφιακού μετασχηματισμού οποιασδήποτε επιχείρησης. Η σημασία της ευχρηστίας, η διασύνδεση και το business intelligence.

Τι προσφέρει στις εταιρείες η νέα λύση Cloud ERP της SoftOne

Η αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας οποιασδήποτε επιχείρησης. Στο πλαίσιο αυτό, η ανάγκη για σύγχρονες -και ταυτόχρονα προσιτές- λύσεις λογισμικού που να μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του περιβάλλοντος, γίνεται μεγαλύτερη από ποτέ.

Για να πληροί αυτά τα κριτήρια, μία πλατφόρμα ERP θα πρέπει να λειτουργεί στο cloud, καθώς αυτό βρίσκεται στην καρδιά του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Κατανοώντας ακριβώς τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων, η SoftOne -εκ των κορυφαίων εταιρειών επιχειρηματικού λογισμικού στη ΝΑ Ευρώπη- ανέπτυξε πρόσφατα το Soft1 Cloud ERP Series 6. Αποτελεί την εξέλιξη του πολυβραβευμένου λογισμικού Soft1.

Το Soft1 Cloud ERP Series 6 αποτελεί την επόμενη γενιά των cloud ERP λύσεων, καθώς ενσωματώνει καινοτόμες τεχνολογίες, που κάνουν πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων μέσα από τη σταδιακή υλοποίηση επιμέρους, αυτόνομων και εφικτών βημάτων.

Ευχρηστία

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Soft1 Cloud ERP Series 6 είναι η ευκολία χρήσης του. Η λύση διαθέτει ένα νέο, εύχρηστο και φιλικό UI το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε χρήστη βάσει του ρόλου του, βοηθώντας τον να κάνει περισσότερα έως και 50% πιο γρήγορα, με λιγότερες πληκτρολογήσεις και κλικ. Με μεγαλύτερη απλότητα σε κάθε οθόνη, ανασχεδιασμένο portal, περισσότερη ευκρίνεια, βελτιωμένη αναλογία χρωμάτων και απλοποιημένη διάταξη γραφικών, προσφέρει ένα «καθαρό» αποτέλεσμα και μία πρωτοφανή εμπειρία χρήσης, που βελτιώνει την παραγωγικότητα κάθε εργαζόμενου.

Διασύνδεση και business intelligence

Βασικό χαρακτηριστικό της νέας σειράς λογισμικού της SoftOne, αποτελούν οι απεριόριστες δυνατότητες διασύνδεσης με οποιοδήποτε τρίτο σύστημα και εφαρμογή της αγοράς, όπως συστήματα e-banking, λύσεις συνεργασίας (EDI), e-shops και πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, λογαριασμούς web-mails κα. Με τον τρόπο αυτό, βοηθάει ουσιαστικά τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται μέσα από ένα ενιαίο σύστημα το μεγάλο όγκο των δεδομένων που συλλέγουν. Και δεν περιορίζεται μόνο στη διαχείριση, αλλά βοηθάει τις επιχειρήσεις να αξιοποιούν σε βάθος -και με χαμηλό κόστος- τα δεδομένα τους με την πρωτοποριακή υπηρεσία Soft1 BI Data Lake. Η υπηρεσία αντλεί, μετασχηματίζει και εξάγει τα δεδομένα του Soft1 σε δομημένη μορφή, επιτρέποντας σε κάθε χρήστη να τα επεξεργαστεί μέσα από έτοιμα templates που περιλαμβάνουν διαδραστικά dashboards, γραφήματα, πίνακες κι άλλες οπτικές αναφορές.

Αυτοματοποίηση διαδικασιών

Το Soft1 Cloud ERP Series 6 συστήνει και το Soft1 Business Robotics, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στην αγορά των συστημάτων ERP, το οποίο λειτουργεί ασύγχρονα στο background του συστήματος, επιτρέποντας σε κάθε χρήστη να τρέξει (χωρίς τεχνικές γνώσεις ή ανάπτυξη custom κώδικα) οποιαδήποτε διαδικασία μέσα από μία wizard-like πλοήγηση που τον καθοδηγεί βήμα-βήμα, εμφανίζοντας μόνο τα απαραίτητα -προς συμπλήρωση- στοιχεία για την εκτέλεση κάθε βήματος.

Εύκολη διαχείριση πληρωμών και τιμολογίων

Στις εξαιρετικές δυνατότητες διασύνδεσης της νέας σειράς, συγκαταλέγεται κι αυτή με τις ψηφιακές υπηρεσίες του κράτους και ειδικότερα την ΑΑΔΕ. Μέσω της εξειδικευμένης ενότητας Soft1 myDATA Live, αυτοματοποιεί τη διαχείριση των ηλεκτρονικών βιβλίων, απλοποιώντας την εκπλήρωση όλων των σχετικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα, συνεργάζεται πλήρως -και χωρίς καμία επιπλέον επένδυση- με την υπηρεσία παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης EINVOICING, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να εκσυγχρονίσουν τη διαδικασία τιμολόγησης, με την έκδοση και διαβίβαση πιστοποιημένων ηλεκτρονικών τιμολογίων και αποδείξεων λιανικής.

FinTech ready

Το Soft1 Cloud ERP Series 6 αλλάζει και τον τρόπο διαχείρισης των τραπεζικών εργασιών της σύγχρονης επιχείρησης. Ειδικότερα, η λύση ενσωματώνει τη λειτουργία Soft1 FinTech η οποία επικοινωνεί με τα συστήματα e-banking των συστημικών τραπεζών, υποστηρίζοντας την υλοποίηση τραπεζικών συναλλαγών απευθείας μέσα από το Soft1. Παράλληλα, συστήνει και την πρωτοποριακή υπηρεσία OnePay (που έχει αναπτυχθεί από τη SoftOne και την Εθνική Tράπεζα και) η οποία αυτοματοποιεί πλήρως την είσπραξη οφειλών πελατών με την έκδοση και χρήση ηλεκτρονικών (RF) κωδικών πληρωμής, απαλλάσσοντας τις επιχειρήσεις από την πολυπλοκότητα και τα λάθη που συνεπάγεται η σχετική διαδικασία.

Enterprise Mobility

Η νέα σειρά της SoftOne επεκτείνει τις δυνατότητές της σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή, υποστηρίζοντας κάθε λειτουργία της επιχείρησης μέσα από ανασχεδιασμένες λύσεις (όπως η mobile εφαρμογή αυτοματοποίησης πωλήσεων Soft1 SFA) αλλά και νέες mobile εφαρμογές όπως το Soft1 WMS Lite, που υποστηρίζει τους ανθρώπους της αποθήκης τη στιγμή που μετακινούνται στους αποθηκευτικούς χώρους, καθώς επιτρέπει την εκτέλεση όλων των εργασιών από τη φορητή τους συσκευή.

Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού

Το Soft1 Cloud ERP Series 6 μετατρέπει τον εργαζόμενο σε «οδηγό» του ψηφιακού μετασχηματισμού της καθημερινής λειτουργίας της επιχείρησης, αξιοποιώντας την πρωτοποριακή web εφαρμογή MyWorkplace. Πρόκειται για μία πλατφόρμα αλληλεπίδρασης επιχείρησης και εργαζομένων, η οποία επιτρέπει την άμεση πρόσβαση του εργαζόμενου σε διαδικασίες και πληροφορίες HR μέσα από οποιαδήποτε συσκευή, υποστηρίζοντας έτσι κάθε μοντέλο και ρόλο εργασίας. Με το MyWorkplace, κάθε εργαζόμενος μπορεί πχ να ανατρέχει άμεσα σε σημαντικές εταιρικές ενημερώσεις ή τα προσωπικά του στοιχεία, να καταχωρεί αιτήματα (παρακολουθώντας την εξέλιξή τους), να εγκρίνει άδειες υφισταμένων, να έχει πρόσβαση στο πρόγραμμα εργασίας κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά λογισμικού Soft1 Series 6, διατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.softone.gr/series-6/

Παρουσίαση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v