Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεσσαλονίκη: Πελάτης νυχτερινού κέντρου ζήτησε νερό και του σέρβιραν... χλωρίνη

Ο 43χρονος άνδρας είναι καλά στην υγεία του. Κατέθεσε μήνυση εναντίον του καταστήματος. Συνελήφθη ο 55χρονος υπεύθυνος, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνες των εργαστηριακών εξετάσεων.

Θεσσαλονίκη: Πελάτης νυχτερινού κέντρου ζήτησε νερό και του σέρβιραν... χλωρίνη

Μήνυση κατά νυχτερινού κέντρου διασκέδασης κατέθεσε 43χρονος στη Θεσσαλονίκη, καταγγέλλοντας ότι το εμφιαλωμένο νερό που κατανάλωσε εντός του καταστήματος είχε καυστική γεύση. Ο ίδιος ένιωσε ένα «κάψιμο», όπως περιέγραψε στην μήνυσή του, κάνοντας λόγο για «γεύση... χλωρίνης».

Λόγω της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε, κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είναι καλά στην υγεία του.

Σε συνέχεια της μήνυσης που κατέθεσε (μετά τις ιατρικές εξετάσεις) συνελήφθη ο 55χρονος υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα, με την προσκόμιση των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων σε δείγμα του υγρού που κατανάλωσε, αλλά και του ιατρικού φακέλου του καταγγέλλοντος.

Το περιστατικό συνέβη, το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο 43χρονος διασκέδαζε με την παρέα του στο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v