Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα δολοφονία 46χρονης γυναίκας στο Κουκάκι

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, ο φερόμενος ως δράστης μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα, στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Ματρόζου και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Νέα δολοφονία 46χρονης γυναίκας στο Κουκάκι

Άλλη μια γυναικοκτονία -η 5η μέσα στο 2022- καταγράφηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου 2022 στο Κουκάκι. Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα ένας καβγάς μεταξύ ενός ζευγαριού κατέληξε σε γυναικοκτονία. Ο 53χρονος σύζυγος κατά τη διάρκεια της λογομαχίας πήρε αιχμηρό αντικείμενο και κατάφερε στη 46χρονη σύζυγό του πολλαπλές μαχαιριές.

Στο διαμέρισμα μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο της άτυχης γυναίκας. Επίσης έχουν μεταβεί άνδρες της Ασφάλειας και ερευνούν το σπίτι, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Ο 53χρονος άνδρας αμέσως μετά την πράξη διέφυγε με το αυτοκίνητό του και τον αναζητούσαν οι αρχές. Λίγο πριν τις 8 το πρωί συνελήφθη καθώς βρέθηκε το αυτοκίνητό του να έχει πέσει σε γκρεμό, στο ύψος της Παλαιάς Φώκαιας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και οι διασώστες κατάφεραν να τον βγάλουν και να τον μεταφέρουν στο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v