Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Θεσσαλονίκη από 18-20 Νοεμβρίου η Real Estate Expo North

Η Real Estate Expo North φιλοξενείται στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισµού Philoxenia - Hotelia, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο ΔΕΘ - HELEXPO, στο περίπτερο 16.

Στη Θεσσαλονίκη από 18-20 Νοεμβρίου η Real Estate Expo North

Μετά την μεγάλη επιτυχία της Αθήνας, η Real Estate Expo δίνει ραντεβού με τους επαγγελματίες του κλάδου στην Θεσσαλονίκη, από 18 έως 20 Νοεμβρίου 2022. Η Real Estate Expo North φιλοξενείται στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισµού Philoxenia - Hotelia, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο ΔΕΘ - HELEXPO, στο περίπτερο 16.

Για τρεις ημέρες, η Real Estate Expo North, θα υποδεχθεί επαγγελματίες από τον κλάδο της κτηματαγοράς, όπως μεσίτες, διαχειριστές ακινήτων και επενδύσεων, επαγγελματίες από το χώρο των ασφαλειών, των κατασκευών, της αρχιτεκτονικής, που δραστηριοποιούνται στην Βόρεια Ελλάδα, θέλοντας να καλύψει την ανάγκη των συνεργασιών, εξωστρέφειας και συνεχούς ενημέρωσης.

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της ελληνικής κτηματαγοράς και αξιοποιώντας τη - γεωγραφικής σημασίας - θέση της πόλης, η Real Estate Expo North προσφέρει υπηρεσίες που θα συμβάλουν στη δικτύωση και προβολή των εκθετών στις διεθνείς αγορές με στόχο να φέρει σε επαφή τους Έλληνες επαγγελματίες του Real Estate με καταξιωμένους επαγγελματίες του τουρισμού, των ξενοδοχείων και ενδιαφερόμενους επενδυτές από τα Βαλκάνια.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Real Estate Expo North επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.north.rexpo.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v