Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κανονικά λειτουργούν την Παρασκευή τα σχολεία της Αττικής

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν σταδιακά τις επόμενες ώρες, με συνέπεια η Περιφέρεια να κρίνει ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αναστολής της λειτουργίας των σχολείων.

Κανονικά λειτουργούν την Παρασκευή τα σχολεία της Αττικής

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή τα σχολεία της Αττικής ανακοίνωσε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

Όπως είπε, τα παιδιά θα πάνε κανονικά στο σχολείο την Παρασκευή, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν σταδιακά τις επόμενες ώρες, με συνέπεια η Περιφέρεια να κρίνει ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αναστολής της λειτουργίας των σχολείων.

Υπενθυμίζεται ότι την νωρίτερα δόθηκε εντολή να ανασταλεί η λειτουργία των εσπερινών, αλλά και των σχολείων που γίνονται απογευματινά μαθήματα, λόγω της σφοδρής και αδιάκοπης βροχόπτωσης στο Λεκανοπέδιο.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

«Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις τα καιρικά φαινόμενα αύριο Παρασκευή υποχωρούν

Με δεδομένο τις τελευταίες Μετεωρολογικές προβλέψεις σύμφωνα με τις οποίες αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου τα καιρικά φαινόμενα στην Αττική θα εξασθενίσουν ανακοινώνεται ότι αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.

Σε κάθε περίπτωση ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής παραμένει σε ετοιμότητα και πλήρη επαγρύπνηση για την ασφάλεια των πολιτών. Αντίστοιχο αίτημα για ετοιμότητα έχει διατυπωθεί και προς τις Πολιτικές Προστασίες των Δήμων της Αττικής».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v