Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ικανοποίηση ΟΜΕ-ΟΤΕ για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης

Χαιρετίζουμε την ανταπόκριση της Διοίκησης στο επί μηνών αίτημα Ομοσπονδίας και Σωματείων για την έκτακτη ενίσχυση των συναδέλφων λόγω της "βίαιης" αύξησης του κόστους του βιοτικού επιπέδου, αναφέρει ανακοίνωση.

Ικανοποίηση ΟΜΕ-ΟΤΕ για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης

Η ΟΜΕ – OΤΕ εκφράζει την ικανοποίησή της για την υπογραφή Επιχειρησιακών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με τριετή διάρκεια σε ΟΤΕ και COSMOTE. 

Συγχαίρει τα σωματεία μέλη της, ΠΑΣΥΠ – OΤΕ και τον Σύλλογο Εργαζομένων COSMOTE, για τις διαπραγματεύσεις και την επιτυχή κατάληξη σε μια σύμβαση που δίνει αυξήσεις σε όλους τους
εργαζόμενους, αναφέρει ανακοίνωση.

Επίσης χαιρετίζουμε την ανταπόκριση της Διοίκησης στο επί μηνών αίτημα Ομοσπονδίας και Σωματείων για την έκτακτη ενίσχυση των συναδέλφων λόγω της "βίαιης" αύξησης του κόστους του βιοτικού επιπέδου.

Αναμένουμε από τη Διοίκηση της εταιρείας να ολοκληρώσει την κίνηση αυτή εντάσσοντας και τους συναδέλφους μας από τρίτες εταιρείες.

Η φετινή χρονιά είναι χρονιά διεκδικήσεων και για τις υπόλοιπες θυγατρικές του Ομίλου και τα σωματεία των εταιρειών αυτών θα κληθούν να διαπραγματευτούν τις νέες συμβάσεις στην κατεύθυνση καλυτέρευσης της εργασιακής καθημερινότητας, διεκδικώντας οικονομικές και θεσμικές βελτιώσεις για όλους, σημειώνει η ανακοίνωση.

"Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων OΤΕ πέτυχε να υπογράψει τριετή σύμβαση, η οποία θα διασφαλίζει μεταξύ άλλων το σύνολο των μισθών και τους παλιούς εργαζόμενους, σημαντικές αυξήσεις για τους νέους, δημιουργία συνταξιοδοτικού προγράμματος", υπογραμμίζει ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.

Η ΟΜΕ – OΤΕ, όπως μέχρι σήμερα έχει πράξει, θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες αυτές για την
υπογραφή συλλογικών συμβάσεων σε κάθε εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v