Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάρρηξη με λεία-μαμούθ σε σπίτι ιδιοκτήτη κατασκευαστικής

Άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα, πίνακες ζωγραφικής καθώς και το χρηματικό ποσό των €200.000. Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εγκληματιών.

Διάρρηξη με λεία-μαμούθ σε σπίτι ιδιοκτήτη κατασκευαστικής

«Χρυσή» ήταν η λεία των διαρρηκτών που εισέβαλαν στη μεζονέτα 67χρονου ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 18 Μαρτίου, στην περιοχή του Διονύσου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, οι δράστες, αφού παραβίασαν παράθυρο του πρώτου ορόφου, μπήκαν στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Μαγνησίας και στη συνέχεια, με τη χρήση τροχού, παραβίασαν χρηματοκιβώτιο, από όπου αφαίρεσαν, σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη, το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ και κοσμήματα.

Αμέσως μετά, οι διαρρήκτες κατέβηκαν στο υπόγειο της μεζονέτας, όπου παραβίασαν δύο χρηματοκιβώτια που υπήρχαν στον χώρο και πήραν κοσμήματα καθώς και διάφορα έγγραφα. Παράλληλα, στο υπόγειο, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του 67χρονου, οι δράστες εντόπισαν και τριάντα πίνακες ζωγραφικής, γνωστών ζωγράφων, τους οποίους επίσης αφαίρεσαν.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, αφού προηγουμένως αφαίρεσαν το καταγραφικό μηχάνημα των καμερών ασφαλείας.

Η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των διαρρηκτών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v