Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξέδιδαν 14χρονη που ζούσε σε ίδρυμα

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής τρία άτομα. Στα ίχνη τους βρέθηκαν οι αρχές μετά από καταγγελία που έκανε η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος. Παραμένει εξαφανισμένη από χθες, Δευτέρα, η ανήλικη.

Εξέδιδαν 14χρονη που ζούσε σε ίδρυμα

Τρεις άνδρες, ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, έχουν συλληφθεί έως τώρα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη, για τη σοκαριστική υπόθεση με 14χρονη που διαμένει σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η 14χρονη έφευγε τακτικά το τελευταίο διάστημα από τη δομή και επέστρεφε μόνη της μετά από πολλές ώρες. Μια κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε από μια φίλη της 14χρονης ότι η τελευταία είχε γνωρίσει έναν άνδρα και πήγαινε μαζί του.

Η 14χρονη έφυγε πάλι το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας. Παράλληλα, η αδερφή της, ηλικίας 16 ετών, πήρε σε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης και διαπίστωσε ότι είχε συνομιλίες και ανταλλαγές μηνυμάτων με άνδρες. Στη συνέχεια, η κοινωνική λειτουργός ενημέρωσε σχετικά την ΕΛΑΣ που συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας χθες το πρωί, Δευτέρα 20 Μαρτίου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι, ενώ έως αυτή την ώρα είναι άγνωστο πού βρίσκεται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, οι τρεις συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι η 14χρονη πήγε με τη θέλησή της μαζί τους.

Οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v