Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη

Διακοπές κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό και μήνυμα από το 112 σε τέσσερις οικισμούς της περιοχής. Ενισχυμένες οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη

Ακόμη πιο ενισχυμένες καταγράφονται οι δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Μελία Αλεξανδρούπολης, και πλέον, στο σημείο βρίσκονται 100 πυροσβέστες με 31 υδροφόρα οχήματα και έξι ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συνδράμουν επτά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην περιοχή Μελία Αλεξανδρούπολης, κοντά στην Πυλαία Φερών Έβρου και επειδή είχε κατεύθυνση νότια προς την Εγνατία οδό, τέθηκαν σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης και ουσιαστικά έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα από ύψος του κόμβου Αρδανίου, έως αυτό του κόμβου Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Αλεξανδρούπολης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Εθνικής Οδού Φερών – Αλεξανδρούπολης, ενώ οι οδηγοί και οι πολίτες παρακαλούνται -για την ασφάλειά τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα πολίτες της Αλεξανδρούπολης και ειδικότεροι όσοι διαμένουν στα κοντινά χωριά και οικισμούς Μελία, Νίψα, Πεύκα και Λουτρό, έλαβαν μήνυμα από το 112, ώστε να βρίσκονται σε ετοιμότητα εάν χρειαστεί να απομακρυνθούν από τις οικίες τους. Τους συστήνεται δε, να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v