Εργαζόμενοι σε Επισιτισμό-Τουρισμό: Το βασανιστήριο από τη ΔΥΠΑ συνεχίζεται...

Παραμένουν «απλήρωτοι 2.500 εποχικά εργαζόμενοι» παραδέχεται η Διοίκηση της Δ.ΥΠ.Α, υποστηρίζει η πανελληνία ομοσπονδία. Επίσης όσοι παρακολούθησαν προγράμματα μετεκπαίδευσης του υπ. Τουρισμού είναι ακόμα σχεδόν 1 χρόνο μετά απλήρωτοι».

Εργαζόμενοι σε Επισιτισμό-Τουρισμό: Το βασανιστήριο από τη ΔΥΠΑ συνεχίζεται...

«Πριν από λίγες ημέρες αναδείξαμε το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους συναδέλφους που είναι δικαιούχοι του επιδόματος ανεργίας και έχουν κάνει αίτηση από Οκτώβριο – Νοέμβριο και ακόμα είναι απλήρωτοι!!!
Ακολούθησε η κυνική ομολογία από την Διοίκηση της Δ.ΥΠ.Α πως 2.500 εποχικά εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι», αναφέρει ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό.

«Ο Γολγοθάς συνεχίζεται... Η Δ.ΥΠ.Α καταθέτει χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων κάθε Παρασκευή, αυτό έχει σαν συνέπεια ακόμα (24 Ιανουαρίου) να μην έχουν πληρωθεί όλοι. Αυτό το αίσχος πρέπει να σταματήσεις!!!», προσθέτει.

«Επίσης οι εργαζόμενοι που παρακολούθησαν τα προγράμματα μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού την περίοδο 2023 είναι ακόμα σχεδόν 1 χρόνο μετά απλήρωτοι από την Δ.ΥΠ.Α. Σημειώνουμε πως κατά την διάρκεια παρακολούθησης των εν λόγω προγραμμάτων οι εργαζόμενοι χάνουν το επίδομα ανεργίας. Ζητούμε λοιπόν επιτακτικά πληρώστε τον κόσμο τώρα!!!».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v