Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πυρκαγιά στην Πάρο, μήνυμα 112 για να εκκενωθεί το Πυργάκι

Φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση στο νησί, κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι, ενώ αναμένεται ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Πυρκαγιά στην Πάρο, μήνυμα 112 για να εκκενωθεί το Πυργάκι

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε χορτολιβαδική έκταση επί της επαρχιακής οδού Παροικιάς-Νάουσας στην Πάρο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 16.30 στην περιοχή Έλητας Πάρου σε χορτολιβαδική έκταση.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η φωτιά είναι κοντά σε κατοικίες και στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 19 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο. Επιπλέον οι δυνάμεις αναμένεται να ενισχυθούν με πυροσβεστικές δυνάμεις από τη Νάξο. Ακόμη, στο σημείο συνδράμουν και εθελοντές, καθώς και υδροφόρες ΟΤΑ.

Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής Πυργάκι Παροικιάς προκειμένου να απομακρυνθούν προς Παραλία Παροικιάς.

Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Πυργάκι Παροικιάς απομακρυνθείτε προς Παραλία Παροικιάς. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v