Ενημερωτική συνάντηση για το Alba Executive MBA

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Alba Graduate Business School, με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του προγράμματος.

Ενημερωτική συνάντηση για το Alba Executive MBA

Το πρόγραμμα Executive MBA του Alba Graduate Business School, The American College of Greece, το οποίο ξεκινά την 6η τάξη του τον Σεπτέμβριο του 2024, φέτος γιορτάζει 10 χρόνια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστική ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 στις 18:30, στις εγκαταστάσεις του Alba Graduate Business School (Ξενίας 6-8, Αθήνα). Εκεί ο Δρ Κυριάκος Κυριακόπουλος, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Alba Executive MBA, και η κα. Αντωνίνα Καλκαβούρα, Διευθύντρια του προγράμματος, θα συζητήσουν μαζί τους για το πώς με τη βοήθεια του προγράμματος μπορούν να διευρύνουν ακόμη περισσότερο τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Από την έναρξή του, το Alba Executive MBA έχουν παρακολουθήσει συνολικά 94 υψηλόβαθμα στελέχη από όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της ελληνικής οικονομίας, όπως τους κλάδους του Marketing, των Χρηματοοικονομικών, των Τηλεπικοινωνιών, της Ναυτιλίας, του Τουρισμού και της Παραγωγής. Συνολικά, από όλες τις τάξεις του προγράμματος, ο μέσος όρος εμπειρίας των συμμετεχόντων είναι τα 18 έτη, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη.

Ακόμη, στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων του Alba Executive MBA, το Alba δημιούργησε επετειακά podcasts, στα οποία συμμετέχουν διακεκριμένα στελέχη - απόφοιτοι του προγράμματος, μοιράζοντας με το κοινό την εμπειρία τους από το πρόγραμμα, τη διαδρομή τους στον στίβο των επιχειρήσεων, τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν καθώς και τις αλλαγές που πέτυχαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Το περιεχόμενο του προγράμματος ξεδιπλώνεται μέσα από πέντε στρατηγικές θεματικές ενότητες, τις «Προκλήσεις του Διεθνούς Περιβάλλοντος», τις «Θεμελιώδεις Αρχές της Επιχείρησης», την «Ανάπτυξη Προσωπικών Ικανοτήτων» και «Οργανωσιακών Ικανοτήτων» και την «Ανανέωση της Επιχείρησης», ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη δυναμική του ψηφιακού μετασχηματισμού, με στόχο τα ανώτερα στελέχη να εξοικειωθούν με την ψηφιακή εποχή.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα σπουδών, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους συμμετέχοντες την επιχειρηματική οξυδέρκεια, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που χρειάζονται για να αναδειχθούν σε σύγχρονους ηγέτες μέσα από ένα εύρος μαθημάτων και σεμιναρίων που περιλαμβάνουν παρουσίαση ενδεικτικών case studies, συζητήσεις, προσομοιώσεις, εργασίες, καθώς και διαλέξεις από καταξιωμένους καθηγητές που προέρχονται από αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποκλειστική ενημερωτική συνάντηση του Alba Executive MBA καθώς και τη φόρμα εγγραφής μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.

Για να παρακολουθήσετε τα επετειακά podcasts του Alba Executive MBA μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v