Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό λόγω εργασιών

Σε ισχύ οι ρυθμίσεις από τις 22:00 το βράδυ σήμερα, Δευτέρα έως και τις 06:00 το πρωί, αύριο, Τρίτη. Τι αφορούν. Πώς θα κινηθούν τα οχήματα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό λόγω εργασιών

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθούν στην Αττική Οδό, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης από τις 22:00 σήμερα, Δευτέρα, 17/06 έως και τις 06:00 αύριο Τρίτη, 18 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

  • Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος στην Αττική Οδό από τη Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας (Kόμβος 13) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να κάνουν χρήση της εισόδου της Λεωφόρου Πεντέλης (Kόμβος 12) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
  •  Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά, είτε να εξέλθουν στον Κόμβο της Λ. Κηφισίας (Kόμβος 11) μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και θα κινηθούν στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο μέχρι την επόμενη έξοδο, στον Κόμβο της Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) είτε να εξέλθουν στην έξοδο της Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας (Κόμβος 13)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v