Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέμπη: Τίτλους σπουδών των τεχνικών συμβούλων ζητά ο εφέτης ανακριτής

Προκειμένου να αξιολογηθεί αν έχουν την ικανότητα σύνταξης έκθεσης για το δυστύχημα των Τεμπών και συνεπώς αν έχουν την ικανότητα να συμπεριληφθούν σε κατάλογο δικαστικών πραγματογνωμόνων.

Τέμπη: Τίτλους σπουδών των τεχνικών συμβούλων ζητά ο εφέτης ανακριτής

Τους τίτλους σπουδών που πιστοποιούν τα επαγγελματικά τους προσόντα ζήτησε ο εφέτης ανακριτής Σωτήρης Μπακαΐμης από όλους τους τεχνικούς συμβούλους που έχουν καταθέσει εκθέσεις στην δικογραφία των Τεμπών.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι καλούνται να προσκομίσουν άμεσα τους τίτλους σπουδών προκειμένου να αξιολογηθεί αν έχουν την ικανότητα σύνταξης έκθεσης για το δυστύχημα των Τεμπών και συνεπώς αν έχουν την ικανότητα να συμπεριληφθούν σε κατάλογο δικαστικών πραγματογνωμόνων όπως ο νόμος επιβάλει.

Το αίτημα κατατέθηκε από την οικογένεια Μασσαλή, συγγενών του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας, την οποία εκπροσωπεί ο δικηγόρος Λεωνίδας Κουμπούρας.

Ο εφέτης ανακριτής ζητά συγκεκριμένα τίτλους σπουδών ,άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εγγραφή στο ΤΤΕ ή ιδιότητα μέλους σε επαγγελματικό σωματείο, κωδικό δραστηριότητας, βεβαίωση ότι τυχόν περιλαμβάνονται σε πίνακα πραγματογνωμόνων και με ποια ιδιότητα. Επίσης ζητά βεβαιώσεις για τους βαθμοφόρους ένστολους τεχνικούς συμβούλους που να αποδεικνύουν τον βαθμό που έφεραν στην υπηρεσία τους.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v