ΔΕΗ: Συνιστά "buy"- Βλέπει ανάκαμψη η Alpha Fin.

Την αγορά του τίτλου της ΔΕΗ συνιστά η Alpha Finance σε report της με ημερομηνία 17 Σεπτεμβρίου, επικαλούμενη τις ευοίωνες προοπτικές της απελευθέρωσης της αγοράς αλλά και της "ανθεκτικής" εγχώριας αγοράς ηλεκτρισμού.

ΔΕΗ: Συνιστά buy- Βλέπει ανάκαμψη η Alpha Fin.
Την αγορά του τίτλου της ΔΕΗ συνιστά η Alpha Finance σε report της με ημερομηνία 17 Σεπτεμβρίου, επικαλούμενη τις ευοίωνες προοπτικές που σχετίζονται με την απελευθέρωση της αγοράς αλλά και της "ανθεκτικής" εγχώριας αγοράς ηλεκτρισμού.

Κατά την Alpha Finance η ΔΕΗ θα διαφοροποιηθεί σύντομα από την υπόλοιπη αγορά, καθώς την άλλη εβδομάδα αναμένονται ανακοινώσεις για την αναδιάρθρωση τιμολογίων, ενώ η αδυναμία στα μακροοικονομικά μεγέθη δεν έχει αλλάξει την εγχώρια αγορά ηλεκτρισμού, όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή.

Εκτίμηση της Alpha Finance είναι πως οι ανακοινώσεις για τα τιμολόγια θα μειώσουν την αρνητική επίπτωση της συρρίκνωσης του μεριδίου αγοράς, και θα οδηγήσουν τη ΔΕΗ στο προσκήνιο, ενώ οι επενδυτές θα είναι σίγουροι πως η κυβέρνηση θα δώσει οδηγίες για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας.

Η ΔΕΗ διαπραγματεύεται 5 φορές τα εκτιμώμενα για το 2010 κέρδη ανά μετοχή, ενώ κατά τη χρηματιστηριακή, τα πρόσφατα μέτρα λιτότητας έχουν θετικό αποτέλεσμα στο κόστος της Επιχείρησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v