Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με 3 μεταβολές τα νέα μετοχολόγια

Στο 39,47% από 42,11% μειώθηκε η συμμετοχή του Π. Διαμαντή στη Domus, ενώ στο 6,587% διαμορφώθηκε η συμμετοχή του Ι. Μαρκόπουλου στην Ευρωδυναμική. Επίσης, σε λιγότερο του 5%, από 5%, υποχώρησε το ποσοστό της Εθνικής Τράπεζας στην ΕΛΤΕΧ.

Με 3 μεταβολές τα νέα μετοχολόγια
Με αλλαγές στις μετοχικές συνθέσεις 3 εταιριών και μία νέα εισαγωγή δόθηκε στη δημοσιότητα η νέα ενημερωμένη κατάσταση του ΧΑΑ που αναφέρεται στις μετοχικές μεταβολές των βασικών μετόχων των εισηγμένων.

Ειδικότερα, στις 22 Ιουλίου υποχώρησε στο 39,47%, από 42,11% η συμμετοχή του Π. Διαμαντή στη Domus ΑΕΕΧ, ενώ στις 23 Ιουλίου διαμορφώθηκε στο 6,587% η συμμετοχή του Ι. Μαρκόπουλου στην Ευρωδυναμική.

Στις 26 Ιουλίου διαμορφώθηκε σε λιγότερο του 5%, από 5%, η συμμετοχή της Εθνικής Τράπεζας στο μετοχικό κεφάλαιο της Ελληνική Τεχνοδομική, ενώ την ίδια ημερομηνία ”αποχώρησε” από το ταμπλό η μετοχή της ΤΕΒ, λόγω απορρόφησης από την Ελληνική Τεχνοδομική.

Τέλος, στις 26 Ιουλίου εισήχθησαν προς διαπραγμάτευση οι μετοχές της Λιβάνης, στην οποία βασικοί μέτοχοι είναι οι Παναγιώτα και Ηλίας Λιβάνης με 32,5% έκαστος, ενώ με 13% συμμετέχει η Α. Λιβάνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v