Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ραντεβού εισηγμένων με ξένα funds

Ξένους διαχειριστές που επικεντρώνονται ή επενδύουν αποκλειστικά σε αναδυόμενες αγορές θα συναντήσουν εκπρόσωποι ελληνικών εισηγμένων στο πλαίσιο συνεδρίου που διοργανώνει η τσέχικη Wood.

Ραντεβού εισηγμένων με ξένα funds

Ραντεβού με εκπροσώπους διεθνών funds που επενδύουν σε αναδυόμενες αγορές θα έχουν σήμερα και αύριο ανώτατα στελέχη εισηγμένων εταιρειών, στο πλαίσιο διήμερου συνεδρίου που διοργανώνει η τσεχική Wood, μία από τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές της Αν. και Κεντρικής Ευρώπης.

Με μοναδική ενασχόληση τις επενδύσεις στις αναδυόμενες αγορές, η Wood Co φέρνει στην Αθήνα δεκάδες ξένους διαχειριστές funds που επικεντρώνονται ή επενδύουν αποκλειστικά σε αναδυόμενες αγορές.

Το θετικό momentum της εγχώριας αγοράς και οικονομίας, οι προοπτικές βελτίωσης που αρχίζουν να διαφαίνονται και οι σχεδιασμοί του άμεσου μέλλοντος είναι τα θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος των αλλοδαπών εκπροσώπων, οι οποίοι δεν εστιάζουν πλέον μόνο στις μακροοικονομικές εξελίξεις της ελληνικής οικονομίας.

Τράπεζα Πειραιώς, Εurobank, Αlpha, Folli Follie, Μότορ Όιλ, Ελληνικά Πετρέλαια, Μυτιληναίος, ΕΧΑΕ, Ελλάκτωρ, ΓΕΚ Τέρνα, Σαράντης είναι κάποιες από τις εισηγμένες που πρόκειται να συναντηθούν με τους εκπροσώπους των διεθνών funds, τα οποία προέρχονται κυρίως από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

«Το Ελληνικό Χρηματιστήριο βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη των αναδυόμενων αγορών. Το σταθερό νόμισμα και οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης όπως αυτές έχουν αρχίσει να διαφαίνονται προσελκύουν το ενδιαφέρον των ξένων διαχειριστών οι οποίοι θεωρούν ιδιαίτερα κατάλληλη τη χρονική στιγμή εξοικείωσής τους με τις ελληνικές εισηγμένες επιχειρήσεις», δηλώνει στο Euro2day.gr εκπρόσωπος fund που σήμερα δίνει το «παρών» στα meetings με τους Έλληνες επιχειρηματίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v