Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Ζημιές 114 εκατ. στο Q1 βλέπει η Piraeus Sec.

Η χρηματιστηριακή υπογραμμίζει ότι το Q1 της Alpha Bank θα ευθυγραμμιστεί με τις τάσεις των τελευταίων τριμήνων, υποστηρίζοντας τις ενδείξεις ανάκαμψης. Προβλέπει ότι τα καθαρά έσοδα από τόκους θα είναι ισχυρότερα στο β' τρίμηνο.

Alpha: Ζημιές 114 εκατ. στο Q1 βλέπει η Piraeus Sec.

Ζημιές ύψους 114 εκατ. στο α' τρίμηνο, λόγω υψηλών προβλέψεων, θα εμφανίσει η Alpha Bank στο α' τρίμηνο, σύμφωνα με προβλέψεις της Piraeus Securities, σε έκθεση στην οποία διατυπώνει τη θετική της άποψη για τη μετοχή και δίκαιη τιμή-στόχο στα 0,88 ευρώ. 

Η χρηματιστηριακή υπογραμμίζει ότι το Q1 θα ευθυγραμμιστεί με τις τάσεις των τελευταίων τριμήνων, υποστηρίζοντας τις ενδείξεις ανάκαμψης. Προβλέπει ότι τα καθαρά έσοδα από τόκους θα είναι ισχυρότερα στο β' τρίμηνο, λόγω ενός νέου γύρου μειώσεων επιτοκίων στις προθεσμιακές καταθέσεις και των συνεχιζόμενων ρυθμίσεων στο χαρτοφυλάκιο χορηγήσεων. 

Όσον αφορά στο Q1, η Piraeus Sec. προβλέπει αύξηση 0,5% στα βασικά έσοδα προ προβλέψεων (PPI) κυρίως λόγω μειώσεων δαπανών. Εκτιμά ότι η Alpha θα εμφανίσει αύξηση 2% σε τριμηνιαία βάση στα καθαρά έσοδα από τόκους

Ο τίτλος της Alpha κινείται σήμερα (27/5) στα 0,68 ευρώ.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v