Εγκριση για εισαγωγή νέων μετοχών από το ΧΑ

Την εισαγωγή των νέων μετοχών των εταιριών Νηρεύς και SingularLogic ενέκρινε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών. Επίσης, ενημερώθηκε για αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Αλουμυλ.

Εγκριση για εισαγωγή νέων μετοχών από το ΧΑ
Την εισαγωγή των νέων μετοχών των εταιριών Νηρεύς και SingularLogic ενέκρινε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών. Επίσης, ενημερώθηκε για αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Αλουμυλ..

Αναλυτικότερα, το Χρηματιστήριο Αθηνών ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση:

* των 69.755 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Νηρεύς” που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιριών ”Ιχθυοτροφεία Φωκίδας”, ”Interpesca”, ”Ιχθυοτροφεία Μυλοκόπης” (θυγατρικής 100%) και ”Eurocaterers” (θυγατρικής 100%).

Οι σχέσεις ανταλλαγής είναι οι εξής:

- Κάθε μέτοχος της ”Ιχθυοτροφεία Φωκίδας” (πλην του μετόχου Νηρεύς) θα ανταλλάσσει 1 παλαιά κοινή μετοχή ονομαστικής αξίας 14,65 ευρώ που κατέχει, προς 11,72003 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της απορροφώσας, ονομαστικής αξίας 1,25 ευρώ.

- Κάθε μέτοχος της ”Interpesca” (πλην του μετόχου Νηρεύς) θα ανταλλάσσει 1 παλαιά κοινή μετοχή ονομαστικής αξίας 3 ευρώ που κατέχει, προς 2,4 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της απορροφώσας, ονομαστικής αξίας 1,25 ευρώ.

Οι μέτοχοι της απορροφώσας εταιρίας ”Νηρεύς” θα διατηρήσουν τον αριθμό των μετοχών που κατέχουν - 40.368.514 κοινές ονομαστικές μετοχές - ονομαστικής αξίας 1,25 ευρώ.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των 69.755 νέων μετοχών, ορίστηκε η 9η Φεβρουαρίου 2007.

* των 20.000.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”SingularLogic”, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών, ορίστηκε η 9η Φεβρουαρίου 2007.

Επίσης, το Χρηματιστήριο Αθηνών ενημερώθηκε για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”Αλουμυλ Μυλωνάς” από 0,32 ευρώ σε 0,37 ευρώ. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφιστάμενων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία - 0,37 ευρώ ανά μετοχή - ορίστηκε η 8η Φεβρουαρίου 2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v