Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HSBC: Αυξάνει τιμές-στόχους για ΟΠΑΠ, Folli

O διεθνής οίκος τονίζει πως οι τρεις εισηγμένες κατέγραψαν ισχυρά αποτελέσματα στο τρίμηνο που ολοκληρώθηκε το Μάρτιο. Αναφέρει ότι Folli Follie και Jumbo διαπραγματεύονται με discount, ενώ εμφανίζεται θετική για τις προοπτικές των Kino και Στοίχημα.

HSBC: Αυξάνει τιμές-στόχους για ΟΠΑΠ, Folli
Νέες υψηλότερες τιμές για τις μετοχές των ΟΠΑΠ και Folli Follie θέτει η HSBC σε έκθεση με τίτλο "Greek consumers, catch them while you can".

H HSBC αυξάνει την τιμή – στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ στα 14,8 ευρώ, από 13,5 πριν, διατηρώντας τη σύσταση overweight. Eκτιμά ότι το 2014 θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ισχυρό έτος για τον Οργανισμό, μετά το επαναλανσάρισμα του Σκρατς αλλά και λόγω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το διεθνή οίκο, τα μεγέθη του α΄ τριμήνου κατέδειξαν πως τόσο το Στοίχημα όσο και το Kino σημείωσαν βελτίωση σε όρους τζίρου και περιθωρίων.

Για την Folli Follie η HSBC θέτει νέα τιμή-στόχο τα 37,1 ευρώ, από 36,3 πριν με σύσταση overweight. Σημειώνει ότι η μετοχή της ετιαρίας διαπραγματεύεται με discount 20% σε όρους P/E 2015, παρά την άνοδο κατά 23% που έχει καταγράψει ο τίτλος της εταιρίας από την αρχή του έτους.

Η HSBC δηλώνει ότι παραμένει θετική για την Jumbo, για την οποία διατηρεί την τιμή-στόχο των 16,5 ευρώ και τη σύσταση overweight.

H μετοχή της εταιρίας διαπραγματεύεται με discount 25% σε όρους P/E 2015 αναφέρει ο διεθνής οίκος, συμπληρώνοντας πως οι προοπτικές ανόδου της Jumbo είναι ελκυστικές.

Ο διεθνής οίκος τονίζει πως και οι τρεις εταιρίες κατέγραψαν ισχυρά μεγέθη στο τρίμηνο που ολοκληρώθηκε το Μάρτιο του 2014.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v