Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Αναβάθμιση σε overweight από Morgan Stanley

Η Morgan Stanley υπογραμμίζει ότι η πρόσφατη υποαπόδοση της μετοχής του ΟΤΕ (κατά 20% από το Μάρτιο) δεν είναι δικαιολογημένη. Ελκυστική η αποτίμηση, καθώς τα περιθώρια ανόδου σε σχέση με την τιμή-στόχο ανέρχονται στο 15%.

ΟΤΕ: Αναβάθμιση σε overweight από Morgan Stanley

Σε αναβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή του ΟΤΕ σε overweight από equalweight προχωρά η Morgan Stanley σε έκθεσή της. 

Παράλληλα, ανεβάζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή στα 13 από 12,5 ευρώ έναντι τρέχουσας τιμής στα 10,9 ευρώ στο ταμπλό του ΧΑ.

Ο οίκος στην ανάλυσή του σημειώνει ότι η πρόσφατη υποαπόδοση της μετοχής (κατά 20% από το Μάρτιο) δεν είναι δικαιολογημένη, προσθέτοντας ότι η αποτίμησή της δείχνει ελκυστική καθώς τα περιθώρια ανόδου σε σχέση με την τιμή-στόχο ανέρχονται στο 15%. 

Αναφορικά με το μέρισμα, μετά και τις δηλώσεις της διοίκησης του ΟΤΕ για επιστροφή στα μερίσματα από το 2015, ο οίκος εκτιμά μέρισμα 0,5 ευρώ, με την απόδοση να διαμορφώνεται στο 4,5%. 

Σε σχέση με τα πιθανά deals που αναμένεται να προκύψουν στον κλάδο, η Morgan Stanley υπογραμμίζει ότι η νέα τάση συγκέντρωσης θα οδηγήσει σε πιο "λογικά επίπεδα" ανταγωνισμού και πιθανόν, σε μικρότερα νομοθετικά ρίσκα για τον ΟΤΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v