Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Συνεχίζεται η αναστολή διαπραγμάτευσης της Diversa

Η συνέχιση της αναστολής των ανωτέρω μετοχών κρίνεται αναγκαία για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών της εν λόγω εταιρίας, αναφέρει το ΧΑ.

ΧΑ: Συνεχίζεται η αναστολή διαπραγμάτευσης της Diversa

Το Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας "DIVERSA Α.Ε.Β.Ε", όπως είχαν τεθεί την 01.10.2014 λόγω μη δημοσίευσης των οικονομικών της καταστάσεων, έως ότου η εταιρία προβεί σε εκ νέου σύνταξη και δημοσιοποίηση των οικονομικών της καταστάσεων για την περίοδο 01.07.2013-30.06.2014, σύμφωνα με τα ΔΠΧΑ, γεγονός το οποίο θα πρέπει να προκύπτει από την έκθεση ελέγχου του νόμιμου ελεγκτή της.

Η συνέχιση της αναστολής των ανωτέρω μετοχών κρίνεται αναγκαία για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών της εν λόγω εταιρίας.

Οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας για την περίοδο 01.07.2013-30.06.2014 είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ATHEX, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v