Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bank of America: «Bλέπει» στα €37,5 τη Folli και στα €12,5 τη Jumbo

Mε σύσταση Buy η Bank of America/Merril Lynch ξεκινά την κάλυψη των Folli Follie και Jumbo. Oι τιμές - στόχοι και οι προβλέψεις για τα κέρδη ανά μετοχή των δυο εισηγμένων, το 2014 και 2015.

Bank of America: «Bλέπει» στα €37,5 τη Folli και στα €12,5 τη Jumbo
Σε έναρξη κάλυψης για τις μετοχές των Folli Follie και Jumbo προχωρά η Bank of America/Merrill Lynch σε ξεχωριστές εκθέσεις με ημερομηνία 22 Ιανουαρίου.

Ο διεθνής οίκος θέτει τιμή-στόχο τα 37,5 ευρώ και σύσταση Buy για την μετοχή της Folli Follie.

Προβλέπει ότι τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας θα καταγράψουν μέση ετήσια αύξηση 13% την περίοδο 2014 – 2016. Τονίζει την επιθετική επέκταση της εταιρίας και εκτιμά πως η υψηλή έκθεση στην Ασία μπορεί να «αντισταθμίσει» τον αντίκτυπο από την βραχυπρόθεσμη αβεβαιότητα στην Ελλάδα.

Για το 2014 τα κέρδη ανά μετοχή εκτιμώνται στα 2,11 ευρώ και στα 2,40 για το τρέχον έτος.

Σε ό,τι αφορά την Jumbo η Bank Of America θέτει τιμή-στόχο τα 12,5 ευρώ και σύσταση Buy, τονίζοντας ότι η εταιρία αποτελεί ένα «attractive story».

Σύμφωνα με την Bank of America οι αυξημένες ταμειακές ροές αφήνουν περιθώρια για αύξηση του διανεμόμενου μερίσματος.

Ο διεθνής οίκος προβλέπει ότι τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας θα ανέλθουν στα 0,74 ευρώ πέρυσι και στα 0,79 ευρώ φέτος.

Σημειώνει ότι η μετοχή της εταιρίας διαπραγματεύεται με discount αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο υψηλής μεταβλητότητας για την τιμή, λόγω του πολιτικού ρίσκου.

Η μετοχή της Folli ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 21ης Ιανουαρίου στα 26,5 ευρώ και της Jumbo στα 8,5 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v