Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Υψηλότερος στόχος στα 7,8 ευρώ από IBG

Η χρηματιστηριακή τονίζει ότι παρά τα αβέβαια μακροοικονομικά και το "δύσκολο" εγχώριο περιβάλλον, η εταιρία συνεχίζει να παράγει ισχυρές ελεύθερες ταμειακές ροές, υποδηλώνοντας σημαντικό περιθώριο περαιτέρω βελτίωσης.

Μυτιληναίος: Υψηλότερος στόχος στα 7,8 ευρώ από IBG

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Μυτιληναίος, στα 7,8 από 7,5 ευρώ θέτει η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση "buy" και σημειώνει ότι τα ισχυρά θεμελιώδη της εταιρίας στηρίζουν την κεφαλαιοποίηση σε ένα αβέβαιο εγχώριο περιβάλλον. 

Η αύξηση στην τιμή-στόχο αντανακλά την υψηλότερη αποτίμηση για την Αλουμίνιον της Ελλάδος, λόγω των υψηλότερων περιθωρίων. 

Σε επίπεδο ομίλου, η χρηματιστηριακή τονίζει ότι παρά τα αβέβαια μακροοικονομικά και το "δύσκολο" εγχώριο περιβάλλον, η εταιρία συνεχίζει να παράγει ισχυρές ελεύθερες ταμειακές ροές, υποδηλώνοντας σημαντικό περιθώριο περαιτέρω βελτίωσης. 

Επιπλέον, η προβλεπόμενη σημαντική απομόχλευση αλλά και η πρόσφατη αναχρηματοδότηση του δανεισμού της εταιρίας λογικά θα επιτρέψουν τη διανομή μερίσματος ήδη από φέτος, με την IBG να προβλέπει τη διανομή 0,10 ευρώ ανά μετοχή.   

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v