Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Στα 4,1 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο η IBG

Σύμφωνα με την IBG, η Φουρλής παραμένει ένας από τους καλύτερους τρόπους για να παίξουν οι επενδυτές το «Grecovery», όμως η εταιρεία παραμένει ευάλωτη σε ρίσκα που αφορούν συγκεκριμένα τη χώρα.

Φουρλής: Στα 4,1 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο η IBG

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για την Φουρλής στα 4,10 ευρώ ανά μετοχή, από 3,60 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η IBG, διατηρώντας αμετάβλητη τη σύσταση "accumulate".

Όπως αναφέρει, η αύξηση αυτή οφείλεται στην πιο αισιόδοξη στάση που τηρεί αναφορικά με την κερδοφορία του IKEA και του Intersport στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μεσοπρόθεσμα.

Επίσης, παραμένει αισιόδοξη ότι η Φουρλής θα επιβεβαιώσει την σύσταση "accumulate" λόγω των σημαντικών προοπτικών για την κερδοφορία της εταιρείας μεσοπρόθεσμα. Ωστόσο, η εξάρτηση του ομίλου από την ελληνική λιανική αγορά θα μπορούσε να αυξήσει την αστάθεια των επιδόσεών της βραχυπρόθεσμα.

Σύμφωνα με την IBG, η Φουρλής παραμένει ένας από τους καλύτερους τρόπους για να παίξουν οι επενδυτές το «Grecovery», λόγω της μεγάλης έκθεσής της στην ελληνική αγορά, όμως η εταιρεία παραμένει ευάλωτη σε ρίσκα που αφορούν συγκεκριμένα τη χώρα.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως τα EBITDA της Φουρλής θα αυξηθούν κατά 18% την περίοδο 2014-2018.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v