Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Μείωση 2-4% των προβλέψεων για τα EPS από Euroxx

Η χρηματιστηριακή διατηρεί αμετάβλητη την τιμή-στόχο των 6,5 ευρώ και τη σύσταση overweight. Βλέπει σταθερότητα στο ΧΑ το β' εξάμηνο μετά από μια επιτυχή αξιολόγηση της 4μηνης συμφωνίας της κυβέρνησης και μια συμφωνία για νέο πρόγραμμα μετά τον Ιούνιο.

ΕΧΑΕ: Μείωση 2-4% των προβλέψεων για τα EPS από Euroxx

Εντός των εκτιμήσεων κινήθηκαν τα καθαρά κέρδη της ΕΧΑΕ το δ' τρίμηνο του 2014, αναφέρει η Euroxx Securities, η οποία διατηρεί αμετάβλητη την τιμή-στόχο των 6,5 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση overweight.

Η χρηματιστηριακή προχωρά σε μείωση των προβλέψεών της για τα κέρδη ανά μετοχή του 2015-2017 κατά 2-4% ώστε να αντανακλώνται τα υψηλότερα έσοδα από συναλλακτικές υπηρεσίες και X-Net, οι χαμηλότερες πωλήσεις από τις υπηρεσίες αποθετηρίου και IT, τα πιο αδύναμα καθαρά χρηματοοικονομικά στοιχεία και τις υψηλότερες αποσβέσεις.

Η νέα εκτίμηση της Euroxx υποδηλώνει μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης των κερδών ανά μετοχή κατά 11% το 2014-2017, ενώ η χρηματιστηριακή αναμένει η επιτυχής αξιολόγηση της τετράμηνης συμφωνίας και μια συμφωνία για ένα νέο πρόγραμμα μετά τον Ιούνιο να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη σταθερότητα στο Χρηματιστήριο Αθηνών το β' εξάμηνο του 2015.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v