Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗSBC: Αγοραστική ευκαιρία οι Folli, Jumbo, ΟΠΑΠ

Περιθώριο ανόδου ανω του 50% από τα τρέχοντα επίπεδα βλέπει για τις τρεις μετοχές η HSBC. Μεγάλο το discount με τις ξένες εταιρίες του κλάδου, αποτελούν αγοραστική ευκαιρία, τονίζει. Γιατί προτιμά την Folli Follie.

ΗSBC: Αγοραστική ευκαιρία οι Folli, Jumbo, ΟΠΑΠ

Συστάσεις "buy" για τις μετοχές των Folli Follie, Jumbo και ΟΠΑΠ δίνει η HSBC σε σημερινή έκθεσή της, στην οποία βλέπει περιθώριο ανόδου άνω του 50% και για τους τρεις τίτλους.

Οπως αναφέρει ο οίκος, οι ελληνικές καταναλωτικές μετοχές έχουν υποχωρήσει 20% το τελευταίο εξάμηνο λόγω της κλιμάκωσης της κρίσης χρέους στη χώρα.

Ωστόσο, σε λειτουργική βάση, οι ελληνικές καταναλωτικές μετοχές απολαμβάνουν μια ισχυρή περίοδο, εν μέσω έντονου discount της τάξεως του 40-50% σε σχέση με τις ευρωπαϊκές ομοειδείς εταιρίες, τονίζει ο οίκος, θεωρώντας ότι αποτελούν αγοραστική ευκαιρία.

Ειδικότερα, ο οίκος θέτει συστάσεις αγοράς και στους τρεις τίτλους (από overweight), δίνοντας τιμή-στόχο στα 36,5 ευρώ για τη Folli (περιθώριο ανόδου 53%), στα 14 ευρώ για τη Jumbο (στο 54% το περιθώριο ανόδου) και στα 12,3 ευρώ για τον ΟΠΑΠ (περιθώριο 54%).    

Ο οίκος βλέπει περαιτέρω βελτίωση στη λειτουργική απόδοση των εταιριών, καθώς τα έχουν πάει καλά κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης ύφεσης στην Ελλάδα.

Από τις τρεις μετοχές, ξεχωρίζει τον τίτλο της Folli Follie καθώς διαβλέπει ισχυρές αναπτυξιακές προοπτικές στις ασιατικές αγορές και από τη βελτιωμένη απόδοση της Juicy Couture. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v