Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fourlis: Αναβαθμίζει σε buy η Eurobank

Ελκυστικό σημείο εισόδου στη μετοχή της Fourlis βλέπει η Eurobank Equities. Στα 4,9 ευρώ η τιμή-στόχος, 60% υψηλότερη από την τιμή στο ταμπλό. Οφέλη για τον όμιλο από τη μείωση του ΦΠΑ.

Fourlis: Αναβαθμίζει σε buy η Eurobank

Σε buy από hold αναβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή της Fourlis η Eurobank Equities σε έκθεσή της στην οποία τονίζει ότι τα τρέχοντα επίπεδα αποτελούν ελκυστικό σημείο εισόδου στη μετοχή.

Η Eurobank δίνει τιμή-στόχο στα 4,9 ευρώ, 60% υψηλότερη από την τρέχουσα τιμή του τίτλου στο ταμπλό. 

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι ο τίτλος έχει δεχτεί πιέσεις τους τελευταίους μήνες λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας για το μέλλον της χώρας, έχοντας υποχωρήσει κατά 50% περίπου από τα πρόσφατα υψηλά του, που είχαν σημειωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2014.

Την ίδια στιγμή, τα θεμελιώδη έχουν εξελιχθεί ανάλογα των εκτιμήσεων ενώ οι εκτιμήσεις για τα EBITDA του 2015 έχουν παραμείνει στα 35 εκατ. ευρώ. Ο όμιλος αναμένεται να επωφεληθεί και από τις αλλαγές στο ΦΠΑ, με πιθανή μείωση κατά 5-6 ποσοστιαίες μονάδες, καθώς αναμένεται ότι δεν θα μετακυλήσει πλήρως το όφελος στους καταναλωτές. 

Αναφορικά με τα αποτελέσματα α' τριμήνου, η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι θα εμφανίσει EBITDA ύψους 1,4 εκατ. ευρώ, υψηλότερα σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.  

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v