Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank Equities: Στις κορυφαίες επιλογές ο ΟΠΑΠ

Τη μετοχή του ΟΠΑΠ συμπεριλαμβάνει στα top picks η Eurobank Equities. Σε ποιους άλλους τίτλους δείχνει προτίμηση. Η εκτίμηση της χρηματιστηριακής για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Eurobank Equities: Στις κορυφαίες επιλογές ο ΟΠΑΠ

Στη λίστα με τις κορυφαίες επιλογές από την ελληνική αγορά τοποθετεί τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Eurobank Equities, σε έκθεση με ημερομηνία 7 Σεπτεμβρίου στην οποία διατηρεί τη σύσταση «buy» και την τιμή-στόχο των 10 ευρώ για τη μετοχή της εισηγμένης. 

H χρηματιστηριακή βλέπει ισχυρές πιθανότητες ανόδου για την τιμή της μετοχής του ΟΠΑΠ, καθώς η τρέχουσα αποτίμηση δεν λαμβάνει υπόψη οποιαδήποτε θετική εξέλιξη από το μέτωπο των VLTs. Όσον αφορά το τελευταίο, εκτιμά ότι η νέα κυβέρνηση αναμένεται να υποχωρήσει πιο εύκολα στις πιέσεις για ένα πιο εύλογο ρυθμιστικό πλαίσιο.

Στη λίστα με τα top picks της Eurobank Equities παραμένει και η μετοχή του ΟΤΕ, με σύσταση «buy» και τιμή-στόχο 10 ευρώ. 

Στην έκθεση, η Eurobank Εquities σημειώνει ότι οι επερχομένες βουλευτικές εκλογές αναμένεται να οδηγήσουν στη νίκη ενός φιλοευρωπαϊκού σχηματισμού, ανοίγοντας τον δρόμο για σημαντική μείωση του ρίσκου στις ελληνικές μετοχές.

Συγκεκριμένα, για τις μετοχές εκτός χρηματοοικονομικού τομέα, η χρηματιστηριακή προβλέπει ανατίμηση 25%, ενώ δείχνει προτίμηση για τη μετοχή της Aegean και της Jumbo.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v