Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα πρόστιμα εξετάζει η Κεφαλαιαγορά

Συνεδριάζει αύριο Παρασκευή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day, θα συζητήσει το ενδεχόμενο επιβολής σειράς κυρώσεων για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας, που αφορούν, μεταξύ άλλων, στην περίπτωση της πρώτης ημέρας διαπραγμάτευσης της Λιβάνης, αλλά και σε κατάχρηση πληροφόρησης από τράπεζα του εξωτερικού.

Νέα πρόστιμα εξετάζει η Κεφαλαιαγορά
Συνεδριάζει αύριο Παρασκευή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day, θα συζητήσει το ενδεχόμενο επιβολής σειράς προστίμων - κυρώσεων για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, πρόκειται να συζητηθεί η περίπτωση της πρώτης ημέρας διαπραγμάτευσης της μετοχής των εκδόσεων Λιβάνη και δεν αποκλείεται να επιβληθούν πρόστιμα σε μια χρηματιστηριακή εταιρία και σε δύο φυσικά πρόσωπα (αντικριστές).

Επίσης, για άλλου είδους παραβάσεις η Επιτροπή αναμένεται να επιβάλλει πρόστιμο σε 4 ΕΛΔΕ, καθώς ακόμη και σε δύο εισηγμένες εταιρίες.

Πληροφορίες τέλος του euro2day αναφέρουν πως εκτός απροόπτου θα συζητηθεί και παλαιότερη υπόθεση που αφορά την παράβαση εσωτερικής πληροφόρησης από τράπεζα του εξωτερικού.

Τέλος, η Επιτροπή θα συζητήσει την τροποποίηση του κανονισμού αναδοχών, ενώ στην ατζέντα περιλαμβάνεται επίσης η άδεια χρηματιστηριακού εκπροσώπου Γένεσις ΑΧΕΠΕΥ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v