Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fourlis: Περιθώριο ανόδου 23% βλέπει η IBG

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι θεωρεί ελκυστική επένδυση τη μετοχή, λόγω των ισχυρών προοπτικών κερδοφορίας μεσοπρόθεσμα. Παράλληλα, επιβεβαιώνει τη σύσταση "αγοράς" λόγω αποτίμησης.

Fourlis: Περιθώριο ανόδου 23% βλέπει η IBG

Σε μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Fourlis, στα 7 από 7,2 ευρώ προχωρά η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, διατηρώντας τη σύσταση "buy". 

Οπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η μείωση στην τιμή-στόχο αντανακλά την πρόσφατη άνοδο των αποδόσεων στα ελληνικά ομόλογα και το δύσκολο περιβάλλον στην Τουρκία. 

Παράλληλα, επιβεβαιώνει τη σύσταση "αγοράς" λόγω αποτίμησης (με το περιθώριο ανόδου από τα τρέχοντα επίπεδα να διαμορφώνεται στο 23%).

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι θεωρεί ελκυστική επένδυση τη μετοχή, λόγω των ισχυρών προοπτικών κερδοφορίας μεσοπρόθεσμα (προβλέπει μέση ετήσια αύξηση των EBITDA κατά 10% στην πενταετία), του προφίλ χρέους που επιτρέπει τη διανομή βελτιωμένων μερισμάτων και των σημαντικών περιθωρίων περαιτέρω επέκτασης μέσω εισαγωγής νέου λιανικού concept στην Ελλάδα ή εισόδου σε νέα γεωγραφική αγορά με τα υφιστάμενα εμπορικά σήματα.   

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v